aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κόκκινος» συναγερμός στην Κολωνία για την άφιξη του «Ιβάν του τρομερού»

«Κόκκινος» συναγερμός στην Κολωνία για την άφιξη του «Ιβάν του τρομερού»

Κόκκινος συναγερμός στην Κολωνία, εξαιτίας της αυριανής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League. Μετά από απουσία 25 χρόνων από την διεθνή σκηνή, η Κολωνία επέστρεψε και όπως έδειξαν οι φίλοι της ήδη στο Λονδίνο, στον αγώνα με την Αρσεναλ, είναι αποφασισμένοι να την υποστηρίξουν παντού, μιας και βρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 10.000.

Τώρα, όμως, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την εισβολή των Σέρβων, υπό την ηγεσία του «Ιβάν του τρομερού». Ο Ιβάν Μπογκντάνοφ έγινε (δυστυχώς) διάσημος στον προκριματικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 μεταξύ Ιταλίας και Σερβίας, όταν καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση για τις συγκρούσεις και ταραχές ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της 12ης Οκτωβρίου 2010.

Η γερμανική αστυνομία ήδη έχει σχέδιο ασφάλειας, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει ειδοποιήσει πως στην Γερμανία θα φτάσουν και χούλιγκανς. «Πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν θα αφήσουμε την πόλη μας στα χέρια των άλλων, χωρίς μάχη», ήταν το μήνυμα μέσω διαδικτύου των φίλων της Κολωνίας προς εκείνους του Ερυθρού Αστέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ