aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοιτάζει τον Σωτηρίου, αποφασιστικότητα για Ριστέφσκι

Κοιτάζει τον Σωτηρίου, αποφασιστικότητα για Ριστέφσκι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσπάθεια των Αντρέα Σοφοκλέους και Ντούσαν Κέρκεζ για μια πιο δυνατή ΑΕΛ την επόμενη περίοδο, ξεκινά από την άμυνα. Ο Κίρε Ριστέφσκι αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή της λεμεσιανής ομάδας και έχοντας ως σύμμαχο τον πρόεδρο, φαίνεται πως η προσπάθεια αυτή τη φορά θα καρποφορήσει. Τον Ιανουάριο οι γαλαζοκίτρινοι προσπάθησαν να εντάξουν τον 30χρονο (22.10.1990) κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ τους, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό αφού διατηρούσε συμβόλαιο με την ουγγρική Ουίπεστ. Τώρα, όμως, που έμεινε ελεύθερος φαντάζει πολύ πιο εφικτό, με την ΑΕΛ να δείχνει αποφασιστικότητα να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνούς Σκοπιανού.

Η πλευρά της ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Ριστέφσκι είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Σκοπίων, η οποία θα δηλώσει παρούσα στο Euro 2020, με την οποία μετρά 43 συμμετοχές. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ, είχε γεμάτες σεζόν την τελευταία τριετία με την Ουίπεστ και προηγουμένως με τη Βάσας. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, με τις ενδείξεις να είναι θετικές για συνεργασία της ΑΕΛ με τον ύψος 1.88μ. κεντρικό αμυντικό.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ ρίχνει «ματιές» και στον Κωνσταντίνο Σωτηρίου του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος, επίσης, κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος τέλος του μήνα. Έκανε καλή σεζόν, χρίστηκε και διεθνής και παρουσιάζεται έτοιμος για να κάνει το βήμα στην καριέρα του. Εξετάζεται η περίπτωση του Σωτηρίου και ενδέχεται να γίνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, γίνονται συνεχείς ενέργειες για στελέχωση του ρόστερ της ΑΕΛ, με στόχο να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ