aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοιτάζει παίκτη από Ισραήλ ο Λέβι

Κοιτάζει παίκτη από Ισραήλ ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πριν από τον αποκλεισμό από τη Λάτσι, η Ανόρθωση ήθελε να κάνει δύο κινήσεις ενίσχυσης. Μία για το αριστερό άκρο της άμυνας και μία για τη μεσαία γραμμή. Ο αποκλεισμός, ο οποίος φέρνει και οικονομική ζημιά στον σύλλογο, πιθανόν να έβαλε σε σκέψεις τη διοίκηση για να αλλάξει τροχιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα, δεν έχει παρθεί μία τέτοια απόφαση. Αυτό που αλλάζει αναμένεται να είναι το ποσό που θα διαθέσει η ομάδα για τις δύο αυτές μετεγγραφικές κινήσεις. Λογικά θα είναι μικρότερο για να μετριάσει όσο μπορεί την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί.

Έτσι, η «Κυρία» συνεχίζει να κινείται για την εξεύρεση ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού μέσου. Ο Λέβι κοιτάζει μία περίπτωση από το πρωτάθλημα του Ισραήλ και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις. Πάντως, είναι ορατό το ενδεχόμενο μία τουλάχιστον περίπτωση να τραβήξει έως τον Αύγουστο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ