aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοινή γραμμή για ενιαία και ενωμένη ΑΕΛ

Κοινή γραμμή για ενιαία και ενωμένη ΑΕΛ

Αποφασισμένοι να χαράξουν νέα γραμμή είναι στην ΑΕΛ, μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον βράδυ της Πέμπτης στην γραφεία του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους.

Στην παρουσία του προέδρου του σωματείου Κώστα Χριστοδούλου, του αρχηγού της πετοσφαιρικής ομάδας Κώστα Κωνσταντίνο, του ομίλου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με τους Λοίζου Μαυρουδή, Παύλο Σάββα, Άκη Ιωάννου, Γιώργο Αναστασίου και άλλων, αποφασίστηκε η χάραξη ενωτικής πορείας και συστράτευσης.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, όλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν νέα δυναμική για την ΑΕΛ, με στόχο προχωρήσει ενιαία και αδιαίρετη σε όλους τους τομείς. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην παρουσία και του ΣΥΦΑΕΛ, τον οποίο θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι για την πρόοδο της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους, το Δ.Σ. του σωματείου μας και το Δ.Σ. του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ και τις επιτροπές των τμημάτων μας. Κύρια θέματα, μεταξύ άλλων ήταν η συσπείρωση του κόσμου μας και η παρουσία του στους αγώνες όλων των τμημάτων της ΑΕΛ, με άπαντες να συμφωνούν ότι η ΑΕΛ είναι μια ανεξάρτητου από που την υπηρετεί και οι αθλητές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου μας. Ως αρχή θα είναι η προσέγγιση όλων των ακαδημιών των τμημάτων μας για μαζική παρουσία στους αγώνες, τόσο της ποδοσφαιρικής μας ομαδας όσο και στους αγώνες και των άλλων τμημάτων.

Επίσης συστάθηκε επιτροπή η οποία θα αναλάβει την οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90χρονα του σωματείου μας και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Σχετικά με αυτό καλούμε κοντά στο σωματείο όποιον ενδιαφερεται να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει με την διοίκηση του σωματείου. Στην ΑΕΛ δεν χωρούν διχόνοιες και η συσπείρωση είναι κάτι που απαιτείται άμεσα για το μεγαλείο της. Δεν περισσεύει κανείς. Η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην Κύπρο, με τους περισσότερους τίτλους και με το μεγαλύτερο κοινωνικό έργο και έτσι πρέπει να παραμείνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ