aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοινή δήλωση Κέπα – Σάρι και παραδοχή του λάθους από τον τερματοφύλακα

Κοινή δήλωση Κέπα – Σάρι και παραδοχή του λάθους από τον τερματοφύλακα

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι φιλοξενήθηκε δήλωση τόσο από τον Κέπα, όσο και από τον Μαουρίτσιο Σάρι έπειτα από το περιστατικό που απασχόλησε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον τερματοφύλακα ν’ απολογείται και να τιμωρεί με μισθό… μιας εβδομάδας.

Ο Κέπα, αρνήθηκε να βγει με αλλαγή στο φινάλε της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ την περασμένη Κυριακή, όταν ο Σάρι πίστευε πως ήταν τραυματίας και ήθελε να περάσει τον Καμπαγέρο στη θέση του, δίχως ωστόσο να καταφέρει να βγάλει από το ματς τον βασικό πορτιέρε της ομάδας.

Το θέμα πήρε διαστάσεις κι αφού εκτονώθηκε έπειτα από αρκετές ώρες και οι δύο άνδρες μίλησαν, έκαναν δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε», με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δηλώνει:

«Αν και ήταν όντως μια παρεξήγηση, καταλαβαίνω ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκα την κατάσταση. Θα ήθελα ν’ απολογηθώ στον προπονητή μου, τον Γουίλι, τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο, όπως επίσης και τους οπαδούς. Θα αποδεχθώ κάθε τιμωρία που θα μου επιβληθεί».

Από την πλευρά του, ο Μαουρίτσιο Σάρι, ανέφερε: «Έχει καταλάβει ο Κέπα ότι έκανε μεγάλο λάθος, αλλά ήταν πολύ καλή η κουβέντα που είχα μαζί του. Έχει απολογηθεί και σε μένα και στους παίκτες και στη διοίκηση. Για μένα το θέμα έχει κλείσει και από εκεί και πέρα είναι ζήτημα του συλλόγου αν θέλει να του επιβάλει κάποια ποινή. Η εμφάνιση της ομάδας στον τελικό ήταν θετική και είναι κρίμα που συνέβη αυτό το περιστατικό και επισκίασε την εικόνα μας σε έναν τελικό. Όλοι πλέον το αφήνουμε πίσω μας…».

Όπως έγινε γνωστό, ο Κέπα τιμωρήθηκε παραχωρώντας τον μισθό… μιας εβδομάδας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του κλαμπ, Chelsea Foundation.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ