aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κόφτη»… επιπέδου Γκονθάλεθ

«Κόφτη»… επιπέδου Γκονθάλεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα, στο προπονητικό κέντρο «Ρέμες», όπου η ομάδα της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια έβαλε τις βάσεις για να δημιουργήσει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Από αύριο θα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, αυτό του Μικέλ Γκονθάλεθ.

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που έχει προκαλέσει αίσθηση, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα αρχίσει δουλειά. Αν και επίσημα η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα παρουσιαστεί όταν επιστρέψει η αποστολή.

Ταυτόχρονα ο Άντερ Μουρίγιο συνεχίζει το ψάξιμο για δεξί μπακ, ενώ φαίνεται να κάνει σκέψεις και για την απόκτηση αμυντικού μέσου. Ο Μουρίγιο έχει κάνει επαφές, έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ευελπιστεί να τα καταφέρει να συνάψει συνεργασία με ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Μικέλ Γκονθάλεθ.

Να έχει καλό βιογραφικό, εμπειρία και παραστάσεις από προηγμένο πρωτάθλημα και το κυριότερο, να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Η ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να είναι σημαντική και πιθανό να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μουρίγιο δεν ταξίδεψε στην Πολωνία. Παράλληλα αναμένεται η απόφαση του Ιραόλα για το μέλλον του Τομάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ