aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚωδικός… Βικτόρια Πλζεν

Κωδικός… Βικτόρια Πλζεν

Καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη και ειδικά στην Ευρώπη. Πόσο μάλλον η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Βικτόρια Πλζεν. Η τσέχικη ομάδα είναι σίγουρα το φαβορί του ζευγαριού, αφού διαθέτει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, όμως έχει κι αυτή τις αδυναμίες της, τις οποίες οι κιτρινοπράσινοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αύριο βράδυ στο «Ντόσαν Αρένα» προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτελέσματα ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο (24/8).

Ο αναλυτής των κιτρινοπράσινων Ηλίας Χαραλάμπους ενημέρωσε ήδη τον προπονητή της λαρνακιώτικης ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το αγωνιστικό πλάνο των Τσέχων, τους οποίους παρακολούθησε στον πρόσφατο νικηφόρο τους αγώνα απέναντι στη Σίγμα Όλομουτς (1-0). Ακολούθως, το αφεντικό της ΑΕΚ έδωσε στους παίκτες του όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν για τον αντίπαλο, για να είναι 100% προετοιμασμένοι πριν μπουν στο γήπεδο.

Σημασία -όπως τους είπε- έχει να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο του που ακολούθησαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, να αμυνθούν ακόμη καλύτερα για να κλείσουν τους «διαδρόμους» προς την εστία του Χουάν Πάμπλο και να κυνηγήσουν παράλληλα με αντεπιθέσεις το εκτός έδρας γκολ.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος με κάρτες Φλοριάν, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του. Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε θα χρησιμοποιήσει τον Μυτίδη στην κορυφή της επίθεσης είτε τον Τρισκόφσκι και στα πλάγια να χρησιμοποιήσει τον Ακοράν. Εκτός αποστολής των κιτρινοπράσινων έμεινε τελικά και το τελευταίο μετεγγραφικό τους απόκτημα, Νέλσον Μάρκος, καθώς επίσης και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

«Η πορεία της Βικτόρια Πλζεν στο πρωτάθλημα, καταδεικνύει το βαθμό δυσκολίας. Θα πάμε στο παιχνίδι για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα λάθη. Ξέρουμε τι μας περιμένει όμως δεν κρύβουμε την πίστη μας», ανέφερε με χθεσινές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Λίγοι αλλά πιστοί…

Στο πλευρό της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία υπολογίζεται πως θα βρίσκονται περίπου 60 φιλάθλοι, για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας τους. Οι πιστοί οπαδοί των κιτρινόμαυρων θα δώσουν τη δική τους μάχη στην εξέδρα και θα έχουν απέναντί τους περίπου 10 χιλιάδες φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ