aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κωδικός» γκολ για την ΑΕΛ

«Κωδικός» γκολ για την ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απουσία του Γκαθτανιάγα, φέρνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΛ. Ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα είναι εκτός αποστολής από τον αυριανό εντός έδρα αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Τη θέση του θα πάρει κατά πάσαν πιθανότητα ένας εκ των Σίλβα και Ντα Σίλβα. Μπορεί όμως να είναι στο βασικό σχήμα ο Αγκάνοβιτς, με τους Ζντραφκόφσκι και Αντάμοβιτς να έχουν πιο αμυντικούς ρόλους. Εκτός πλάνων θα είναι και οι τραυματίες Γκοντάλ, Χ. Κυριάκου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους αγωνιστούν και πιστεύει πως θα καταφέρουν να προσπεράσουν το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας. Στο πρόγραμμα υπάρχει για σήμερα άλλη μία προπόνηση και ο προπονητής θα αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει. Η ΑΕΛ σε τρία σερί παιχνίδια στο Τσίρειο μέσα στο 2019 (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνα) δεν είδε δίχτυα και αυτό αποτελεί πρόβλημα. Η τελευταία φορά που η μπάλα κατέληξε στο αντίπαλο πλεχτό ήταν στις 5 Ιανουαρίου στο ματς με την Πάφος FC, όταν νίκησε με 1-0 με γκολ του Μακρή. Ενδιάμεσα, κατάφερε σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με την Αλκή (3-1) και Ένωση (2-1) να πάρει ισάριθμες νίκες.

Ζητούμενο λοιπόν στο αυριανό ματς είναι να ξαναδεί δίχτυα στο Τσίρειο και να επιστρέψει στις νίκες. Η αποστολή δεν θα είναι εύκολη γιατί η Νέα Σαλαμίνα έχει αποδείξει πως αποτελεί σκληρό καρύδι και ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, η ΑΕΛ δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα προ μηνών, αφού η Νέα Σαλαμίνα είναι και η μοναδική ομάδα που τη νίκησε με καθαρό μάλιστα σκορ (4-1) στον αγώνα του πρώτου γύρου που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος».

Ο στόχος της νίκης δεν έχει να κάνει με κανένα θέμα «εκδίκησης». Η ομάδα του Κέρκεζ στοχεύει αποκλειστικά στους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενη παραλλήλως τυχόν στραβοπατήματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ