aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένος ο Καρμέλο, αρνείται να παίξει με τους Λέικερς

Κόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένος ο Καρμέλο, αρνείται να παίξει με τους Λέικερς

Oι Λος Άντζελες Λέικερς δίνουν τα ξημερώματα του Σαββάτου το πρώτο τους παιχνίδι στο Staples Center μετά το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ, όπου ο θρύλος της ομάδας, η κόρη του, Τζιάνα και επτά ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Οι «Λιμνάνθρωποι» θα φιλοξενήσουν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, σε μία βραδιά όπου το μπασκετικό κομμάτι φυσικά θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, με ομάδα, παίκτες και θεατές να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκοληξ συναισθηματικά στιγμή της ιστορίας τους.

Οι Μπλέιζερς από την πλευρά τους θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους και με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, ωστόσο δεν θα έχουν μαζί τους τον Καρμέλο Άντονι που αρνήθηκε να δώσει το «παρών». Ο 36χρονος άσος, από τους… παλιούς του NBA, έχει ζήσει πολύ καλά τον «Black Mamba», έχει υπάρξει αντίπαλός του επί σειρά ετών με τους Νάγκετς και τους Νικς, αλλά και συμπαίκτης του στην εθνική των ΗΠΑ. Ο Καρμέλο Άντονι είναι εμφανώς συντετριμμένος από την απώλεια ενός θρύλου της εποχής του, πενθεί για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου γι’ αυτό και αρνείται να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ