aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚομπανί(α) τίτλου για τη Σίτι

Κομπανί(α) τίτλου για τη Σίτι

Με το πρώτο γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Βινσέντ Κομπανί έβαλε ένα γκολ τίτλου, αφού η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση (1-0) της Λέστερ που είχε βάλει πολύ δύσκολα μέχρι εκείνη τη στιγμή στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι «πολίτες» που πέρασαν ξανά στην κορυφή με 95, έναντι 94 της Λίβερπουλ, δεινοπάθησαν για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ο Βέλγος στόπερ, λίγο μετά από μια μεγάλη επέμβαση του Κάσπερ Σμάιχελ σε σουτ του Αγκουέρο, βρήκε την λύση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ιχεανάτσο στο 87’ έστειλε την μπάλα άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Λέστερ στο 87’ για να ισοφαρίσει το ματς. Αυτή ήταν η 13η σερί νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι έδειξε από το ξεκίνημα νευρικότητα. Προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα των «αλεπούδων», αλλά τη μεγαλύτερη της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, τη βρήκε από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Αγουέρο που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και εκτός εστίας, μαζί με την παρέμβαση του Σμάιχελ.

Στην επανάληψη η Σίτι ήταν καταιγιστική, με τον Στέρλινγκ να αστοχεί μπροστά από την εστία με κεφαλιά μετά από πρώτη κεφαλιά του Νταβίδ Σίλβα στο 52’. Στο 53’ ο Μπερνάρντο Σίλβα σούταρε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 58’ το σουτ του Γκιντογκάν έφυγε πίσω από την εστία. Στο 63’ ο Μάντισον είχε καλή στιγμή με μακρινό σουτ. Στο 69’ ο Σμάιχελ θα σταματήσει το σουτ του Αγουέρο, για να έρθει στο αμέσως επόμενο λεπτό και με ένα απίθανο σουτ από 27 μέτρα έστειλε την μπάλα ακριβώς κάτω από τη συμβολή των δοκαριών, στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ιχεανάτσο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από πάσα του Τσαντούρι, αλλά αστόχησε για να επανέλθουν οι καρδιές των φίλων της Σίτι στη θέση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ