aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Ζευγάρι τελικού το Λίβερπουλ-Ατλέτικο, δεν θα είναι χαρούμενος ο Σιμεόνε»

Κλοπ: «Ζευγάρι τελικού το Λίβερπουλ-Ατλέτικο, δεν θα είναι χαρούμενος ο Σιμεόνε»

Πολύ δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε ο Γιούργκεν Κλοπ την κλήρωση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» στο πρώτο του σχόλιο μετά το αποτέλεσμα της κληρωτίδας, ανέφερε ότι πολλά από τα παιχνίδια που βγήκαν θα μπορούσαν να αποτελούν τον τελικό της διοργάνωσης, ένα από αυτά και εκείνο της ομάδας του με τους «ροχιμπλάνκος».

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι λογικά ο συνάδελφός του, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν θα είναι και πολύ χαρούμενος με το εν λόγω ζευγάρωμα.

«Είναι μία ενδιαφέρουσα κλήρωση. Πριν από αυτήν σκέφτηκα ότι θα ήταν η Μαδρίτη (σ.σ.: η πόλη από την οποία θα προέρχεται η ομάδα που θα κληρωθεί η Λίβερπουλ) και έτσι έγινε. Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος, στο οποίο έχουμε μόνο φανταστικές αναμνήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, παίζουμε με την Ατλέτικο και αυτό είναι το γήπεδό της. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ωστόσο, στους “16” υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ματς, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι τελικού.

Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, δεν νομίζω ότι ο κ. Σιμεόνε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιό του, επειδή κληρώθηκε με τη Λίβερπουλ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δύο ομάδες που είναι συνηθισμένες στο να παίζουν έντονα, έχουν διαφορετικό στυλ και διαφορετική οργάνωση φυσικά. Όμως και οι δύο είναι έτοιμες για έντονο παιχνίδι και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο», τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο «Κλόπο».

Ο 52χρονος προπονητής, επίσης, στάθηκε στην επιστροφή των «κόκκινων» στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» μετά τον Ιούνιο (και τον τελικό με την Τότεναμ, στον οποίο στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης), απατώντας στο αν θα είναι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο συναίσθημα.

«Έτσι πιστεύω, θα δούμε. Νομίζω ότι είχαμε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Ίσως να μπορέσουμε να ζητήσουμε να τα έχουμε εκ νέου. Ήταν πολύ ωραία, γεμάτα με χρώματα της Λίβερπουλ, όμως, πιστεύω ότι πλέον θα τα έχουν πετάξει», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ