aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Βάλαμε γκολ οφσάιντ, αλλά μετά υπήρξαν περίεργες καταστάσεις»

Κλοπ: «Βάλαμε γκολ οφσάιντ, αλλά μετά υπήρξαν περίεργες καταστάσεις»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή και για ποιον λόγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ δημιουργήθηκε η ένταση τον ρέφερι.

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στη Γουέστ Χαμ και βλέπει τη Σίτι να έχει μειώσει στους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα πήγε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές και εξήγησε το λόγο στις δηλώσεις του.

«Νομίζω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Δεη ήμασταν καλύετροι. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, βάλαμε ένα γκολ που ήταν οφσάιντ αλλά νομίζω ότι ο διαιτητής το κατάλαβε στο ημίχρονο και στη συνέχεια είδατε πως υπήρξαν πολλές περίεργες καταστάσεις. Όχι αποφασιστικές, βέβαια. Είπα στον διαιτητή γι΄αυτές τις καταστάσεις και ήμουν πραγματικά ήρεμος. Δεν ήταν κάτι σοβαρό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ