aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Το καλύτερο παιχνίδι μας τα δύο τελευταία χρόνια»

Κλοπ: «Το καλύτερο παιχνίδι μας τα δύο τελευταία χρόνια»

Ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς» τόνισε πως έπαιξαν σωστά στις γραμμές και πως αν σκοράρεις εκτός έδρας δεν είναι πρόβλημα η ήττα. Δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για το ματς με τη Νιουκάστλ, εξήρε τον Λεονέλ Μέσιλ, τόνισε πως δεν περίμενε να παίξει έτσι η Μπαρτσελόνα, στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, τις πιθανότητες που υπάρχουν στη ρεβάνς και στο δοκάρι του Σαλάχ.

Αναλυτικά: 

Για το αν άξιζε η Λίβερπουλ κάτι καλύτερο: «Δεν είμαι σίγουρος. Παίξαμε ένα καλό ματς, αλλά αυτοί έβαλαν τρία γκολ. Πρέπει να λάβεις πολλά υπόψη σου. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς παίξαμε, κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Παίξαμε σωστά στις γραμμές και, αν χάνεις εκτός έδρας δεν είναι πρόβλημα, εφόσον σκοράρεις, αλλά εδώ είναι το πρόβλημά μας. Πέρασα καλά στον αγώνα, αλλά χάσαμε. Είμαι σε αυτήν τη συναισθηματική κατάσταση και δέχομαι την ήττα».

Για το τι λέει στους παίκτες: «Τους είπα ότι είμαι υπερήφανος, ότι έπαιξαν καλά και πως δεν πρέπει στο τέλος να το σκέφτονται. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Νιουκάστλ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι υπερήφανος. Ο κόσμος, που δεν είδε το ματς, θα πει διάφορα πράγματα. Μπορεί να δεχτήκαμε τρία γκολ, αλλά είμαι ευχαριστημένος».

Για τον Μέσι: «Σε τέτοια σημεία είναι ασταμάτητος. Σε ένα φάουλ δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Το δεύτερο γκολ δεν είναι το καλύτερο της καριέρας του, αλλά δείχνει το τι μπορεί να κάνει. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς αμυνθήκαμε σε όλους και όχι μόνο στον Μέσι. Ο Λέο είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης και δεν είναι έκπληξη για μένα».

Για το πλάνο της «Μπάρτσα»: «Ήταν έκπληξη για εσάς; Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Θέλαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και σε κάποιες στιγμές το κάναμε. Παράλληλα, είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον μας, αλλά χάσαμε με 3-0 και ο κύριος Βαλβέρδε το έκανε τέλεια. Τα περίμενα όλα, εκτός ίσως από τον Βιδάλ στην ενδεκάδα».

Για το τι έκαναν καλά οι παίκτες του: «Η Μπαρτσελόνα εκπλήσσει όλο τον κόσμο, δείχνει πολύ σεβασμό με τον τρόπο που παίζει. Μερικές φορές, δεν πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλό σου. Είμαι ευχαριστημένος από το πως αμυνθήκαμε, για το πώς ελέγξαμε την μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπορώ να δουλέψω πολύ με αυτό το ματς και να το εκμεταλλευτώ για το μέλλον. Ήταν ένα “ηλεκτρικό σοκ”, με πολλή ενέργεια».

Για τη ρεβάνς: «Έχουμε πιθανότητες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πριν από αυτό το ματς, είχαμε πολλές επιλογές, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει στην κόντρα, δε μας βοηθά. Πρέπει να το δοκιμάσουμε, όμως, γιατί το ματς αυτό δε μας έκανε εύκολη τη ζωή. Πιστεύω, ότι θα είναι άλλο ένα δύσκολο ματς».

Για τη χαμένη ευκαιρία του Σαλάχ: «Σε μια σεζόν, σίγουρα πολλά εξαρτώνται από μικρές λεπτομέρειες. Το 3-1 θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτοί οι παίκτες δεν το βάζουν κάτω, στα αποδυτήρια κανείς δε σκέφτεται τι έγινε, αλλά θα υπάρχει μια στιγμή, όπου θα μπορέσουν να αποδείξουν στους συμπαίκτες τους ότι αυτό θα είναι καλό για την εξέλιξή τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ