aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Θα έπαιρνα την ομάδα να φύγουμε, αν μια ολόκληρη εξέδρα είχε ρατσιστές» (vid)

Κλοπ: «Θα έπαιρνα την ομάδα να φύγουμε, αν μια ολόκληρη εξέδρα είχε ρατσιστές» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία διάθεση να δώσει δύναμη σε ελάχιστους οπαδούς σε ό,τι αφορά τη ρατσιστική συμπεριφορά στο γήπεδο, όμως, αν επρόκειτο για μια ολόκληρη εξέδρα, τότε ξεκαθάρισε πως εύκολα θα έπαιρνε την ομάδα του να φύγει!

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», τοποθετήθηκε αναφορικά με τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα και τις καταγγελίες των «τριών λιονταριών» για τους ήχους μαϊμούδων και τις ρατσιστικές εκφράσεις προς τους Ρόουζ, Χάντσον – Οντόι και Στέρλινγκ.

«Είναι δύσκολο ακόμα και για εμένα να το ακούω και να το βλέπω όταν γίνεται κάτι τέτοιο από την εξέδρα. Αν δεν είναι απλά ένας ή δυο άνθρωποι και πρόκειται για ολόκληρη την εξέδρα, τότε ναι θα έπαιρνα την ομάδα μου να φύγω. Μόνο αν ήταν ολόκληρη η εξέδρα έτσι.

Αλλιώς δίνεις δύναμη σε 1,2,3 ή 4 ηλίθιους που εκφράζονται ρατσιστικά. Ωστόσο, πρέπει να βρεθεί τρόπος να τιμωρήσουμε αυτούς τους τύπους…» ανέφερε ο «Kloppo».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ