aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Πρόκληση ο αγώνας απέναντι στην Σίτι, δεν κρίνει από τώρα τον τίτλο»

Κλοπ: «Πρόκληση ο αγώνας απέναντι στην Σίτι, δεν κρίνει από τώρα τον τίτλο»

Ανυπόμονος για το ντέρμπι με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στο «Έτιχαντ» όπου και θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται την Κυριακή (8/11 18:30) η Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε για τον συγκεκριμένο αγώνα, τον χαρακτήρισε δύσκολο ενώ παράλληλα έσπευσε να αποθεώσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και απολαμβάνω ιδιαίτερα την προετοιμασία του. Σαφώς, όμως, αυτό δεν κάνει πιο εύκολο το έργο μου. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στο χώρο του ποδοσφαίρου μπορώ να πω. Ακριβώς επειδή θέλω να αγωνίζομαι απέναντί τους, δε σημαίνει πως θα κερδίσουμε απαραίτητα. Είναι τέτοια η σημαντικότητα και η δυσκολία της επικείμενης αναμέτρησης που πρέπει να είμαστε άπαντες συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη.

Η Σίτι έχει τον δικό της τρόπου παιχνιδιού, ο οποίος δεν αλλάζει. Είναι ο δικός τους αποτελεσματικός τρόπος και γι’ αυτό δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τον αναπροσαρμόσουν. Είναι μία πρόκληση ο αγώνας απέναντί τους, μιας και δεν αγωνιζόμαστε συχνά απέναντι σε ομάδες με τόσο μεγάλη ποιότητα. Πάντως αυτό το ματς δεν κρίνει τον τίτλο, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει κάποιος κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός κόουτς στις δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ