aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Πράγματι, δεν είναι ο Κεϊτά της Λειψίας»

Κλοπ: «Πράγματι, δεν είναι ο Κεϊτά της Λειψίας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι όλοι στη Λίβερπουλ περιμένουν το καλό πρόσωπο του Ναμπί Κεϊτά, αυτό που έκανε την ομάδα να τον διεκδικήσει από τη Λειψία, ξεκαθαρίζοντας πως αργά ή γρήγορα η επιλογή του θα τον δικαιώσει!

Στην ερώτηση για το εάν ο διεθνής μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το κλίμα της Αγγλίας, ο Κλοπ απάντησε ξεκάθαρα: «Όχι. Απλά συμβαίνει κάποιες φορές. Μίλησα μαζί του και όλα είναι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με εκείνον. Εάν θα μπορούσε να παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση; Ναι. Είναι ο παίκτης που είχαμε δει όσο αγωνιζόταν στη Λειψία; Όχι, αλλά ακόμα προσαρμόζεται. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όλοι είδαν πόσο καλά ξεκίνησε στη σεζόν. Ειδικά στο παιχνίδι με την Τότεναμ ήταν καταπληκτικός. Μετά έγιναν ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση και αντιμετωπίσαμε τραυματισμούς. Είναι φανταστικός παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω εδώ. Ανυπομονώ για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ