aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Όταν ήμουν στη Γερμανία έκανα τα πάντα για να δω το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ»!

Κλοπ: «Όταν ήμουν στη Γερμανία έκανα τα πάντα για να δω το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ»!

Πως και πως περιμένει ο Γιούργκεν Κλοπ το ερχόμενο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα του θα είναι καθόλα έτοιμη για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

«Μιλάμε για πολύ μεγάλο παιχνίδι και πολύ σημαντικό. Όταν ήμουν στη Γερμανία έκανα τα πάντα για να δω αυτό το ντέρμπι. Τώρα είμαι εδώ! Δεν θυμάμαι πολλά αρνητικά αποτελέσματα απέναντι της. Μερικές φορές δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που αξίζαμε. Δεν έχουμε πάρει πολλές νίκες και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δυνατό παιχνίδι και θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό.

Αυτή την εβδομάδα φέραμε εις πέρας τον μεγάλο μας στόχο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε μια μέρα για να το απολαύσουμε. Από χθες όμως επανήλθαμε και ανυπομονώ για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στην προηγούμενη νίκη επί της Έβερτον:

«Ακόμη και ισοπαλία να παίρναμε, θα ήταν καλό αποτέλεσμα. Ήταν εξίσου δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έκαναν τα πάντα για να νικήσουν. Εμείς απλά ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν καθοριστικό για την ψυχολογία μας, κυρίως για τους οπαδούς μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ