aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Όχι εμείς, η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα»!

Κλοπ: «Όχι εμείς, η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα»!

Οι «κόκκινοι» θα κοντραριστούν με τους «πολίτες», τους οποίους έχουν στο -7 και θα στοχεύσουν να κάνουν διψήφια τη διαφορά τους από τους περσινούς πρωταθλητές, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα στο Etihad.

Λίγο μετά τη νίκη επί της Σαουθάμπτον στη Boxing Day, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τονίσει ότι η Λίβερπουλ ενδεχομένως να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όμως, ο «Kloppo» απάντησε: «Όχι, η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι ασέβεια να λέμε ότι ήδη πανηγυρίζει ο κόσμος μας γιατί έχουμε μια απόσταση στην κορυφή.

Δηλαδή αν ήμασταν εμείς στη θέση τους και ας πούμε ότι ήμασταν και 10 βαθμούς πίσω, νομίζετε ότι θα σας έλεγα ότι δεν μπορούμε να πιάσουμε αυτούς που είναι πρώτοι. Φυσικά και όχι. Είναι ακόμα αρχές Ιανουαρίου. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τα παιδιά έχουν κίνητρο, αλλά είναι ακόμα Ιανουάριος» είπε ο κόουτς των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ