aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: Ο Τζέραρντ διάδοχος μου

Κλοπ: Ο Τζέραρντ διάδοχος μου

Δεν έχει κλείσει ούτε δύο χρόνια στο «Ανφιλντ», όμως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη σκεφτεί ακόμα και τον… αντικαταστάτη του!

«Η Λίβερπουλ χρειάζεται θρύλους σαν τον Στίβεν Τζέραρντ. Τί τύπος! Είναι φανταστικός. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Τού είπα ότι όταν φύγω, θα ήθελα να τον δώ να κάθεται στη θέση μου. Θα έκανα το παν για να τον βοηθήσω», είπε ο Γερμανός προπονητής που ανέλαβε τις τύχες της Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 λίγους μήνες μετά την απόφαση του Τζέραρντ να πάει για λίγους μήνες στις ΗΠΑ και να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

«Εδωσε πάρα πολλά στον σύλλογο και τώρα είναι η ώρα να του το ανταποδόσουμε με την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση (σ.σ. ο Τζέραρντ εργάζεται στις ακαδημίες της Λίβερπουλ) ώστε να συνεχίσει να κάνει αυτό που θέλει για το υπόλοιπο της ζωής του. Είναι φανταστικό που έχουμε στο προπονητικό επιτελείο μας τον Στίβεν» κατέληξε ο Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ