aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Μόνο έτσι θα κοντράρουμε τη Σίτι του χρόνου»

Κλοπ: «Μόνο έτσι θα κοντράρουμε τη Σίτι του χρόνου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του τόνισε ότι για να κοντράρει η ομάδα του τη Σίτι του χρόνου χρειάζεται περισσότερη τύχη και λιγότερους τραυματισμούς.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στον τρόπο που θα κοντράρει η ομάδα του τη Σίτι τη νέα χρονιά.

«Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε αυτό, γιατί δεν θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά τη φετινή σεζόν κατά πάσα πιθανότητα. Ίσως στο Champions League. Ποτέ δεν σκεφτόμασταν το πως θα ξεπεράσουμε την Σίτι ή πως θα γίνουμε η καλύτερη ομάδα στο Αγγλικό ποδόσφαιρο ξανά.

Εμείς απλά θέλαμε να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας. Έχουμε ξανά την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Αν αυτό είναι αρκετό, τότε θα είναι αρκετό. Αν μια άλλη ομάδα είναι καλύτερη, τότε αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει το άθλημα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από το να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ως ομάδα. Για να το κάνουμε αυτό, θα χρειαστούμε λίγη περισσότερη τύχη φυσικά. Θα χρειαστούμε περισσότερη τύχη με τους τραυματισμούς, για να φτάσουμε πιο κοντά σε αυτό.

Όλοι συμφωνούν σε αυτό, είμαι σίγουρος πως και ο Πεπ θα το έλεγε αυτό, σε μια φυσιολογική σεζόν αυτές οι δύο ομάδες δεν θα είχαν απόσταση 16 βαθμών. Τώρα όμως την έχουν. Έτσι είναι και το αποδεχόμαστε. Την φετινή σεζόν δεν μας απασχολεί το πόσο κοντά θα είμαστε στη Σίτι. Μας ενδιαφέρει το πόσο ψηλά θα ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό θα είναι αρκετό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ