aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Μεγάλη τιμή η Εθνική Γερμανίας αλλά δεν είναι η σωστή στιγμή»

Κλοπ: «Μεγάλη τιμή η Εθνική Γερμανίας αλλά δεν είναι η σωστή στιγμή»

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στα προημιτελικά του UEFA Champions League μετά και την πρόκριση επί της Λειψίας και ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως δήλωσε, δεν έχει πουθενά αλλού το μυαλό του πέρα από την Πρέμιερ Λιγκ και το Άνφιλντ!

Με αυτό τον τρόπο φρόντισε να σβήσει κάθε «φωτιά» μετά από το δημοσίευμα που ήρθε στη δημοσιότητα και έκανε λόγο για πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γερμανίας.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ είχε δηλώσει στο παρελθόν, ότι θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και ότι ο πάγκος της Εθνικής είναι κάτι που μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην «BILD» θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς όπως τόνισε ο ρόλος του στην Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

«Το πιο σημαντικό είναι, πως δεν είπα ότι δεν θέλω να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά ότι δεν μπορώ να γίνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Εδώ έχω μια πολύ ξεκάθαρη δέσμευση. Έχω έναν σημαντικό ρόλο εδώ στη Λίβερπουλ. Διανύω τον τρίτο μου χρόνο εδώ και έχω χτίσει μια απίστευτη σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύω εδώ σε καθημερινή βάση. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον.

Αυτή τη στιγμή, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να πω από την δική μου πλευρά πως θα φύγω; Δεν θα το κάνω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω: Ωχ, θα είναι ενδιαφέρον να γίνω ο ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτό θα ήταν μεγάλη τιμή, χωρίς καμία αμφιβολία, όμως η χρονική στιγμή δεν είναι σωστή.

Δεν μπορώ. Λυπάμαι πραγματικά αν απογοητεύω κόσμο με αυτή μου την απόφαση, όμως δεν μπορώ να παρατήσω τις ευθύνες που έχω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ