aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Kερδίσαμε τρεις "βρώμικους" βαθμούς και είμαι εντάξει με αυτό» (vid)

Κλοπ: «Kερδίσαμε τρεις “βρώμικους” βαθμούς και είμαι εντάξει με αυτό» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ για τη νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στην Γουλβς, τονίζοντας τη σημασία των τριών βαθμών.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γουλβς με 1-0 και έτσι έφτασε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη, τονίζοντας τη σημασία της επιστροφής του «winning feeling», πριν τη διακοπή τριών εβδομάδων για Κύπελλο Αγγλίας και εθνικές ομάδες.

«Αυτό που μετράει πιο πολύ, είναι το αποτέλεσμα. Ήταν μια μεγάλη μάχη, κερδίσαμε τρεις “βρώμικους” βαθμούς και είμαι εντάξει με αυτό, αν αυτός είναι ο τρόπος για να επιστρέψουμε στο σωστό “δρόμο”. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές επιθετικά, που θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Αμυντικά το συνολικό μας παιχνίδι ήταν αρκετά καλό.

Δε μου άρεσε το ξεκίνημα, δεν ήμασταν αρκετά ενεργητικοί. Αλλά βελτιωθήκαμε πολύ και αμυνθήκαμε καλά, αυτός ήταν ο κύριος στόχος. Υπήρξαν μερικές πολύ καλές στιγμές ποδοσφαίρου, σκοράραμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Νόμιζα πως ο τερματοφύλακας θα το πιάσει, αλλά η μπάλα πήγε μέσα, που είναι και το σημαντικό για εμάς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και όλα είναι εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ