aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: Κανείς άλλος τα δικά του κατορθώματα σε τέσσερις σεζόν στην Premier!

Κλοπ: Κανείς άλλος τα δικά του κατορθώματα σε τέσσερις σεζόν στην Premier!

Αναλαμβάνοντας μια ομάδα… 10άδας με τεράστια ιστορία, ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε στις τέσσερις πρώτες γεμάτες σεζόν του στην Premier League να κατακτήσει τίτλους που ποτέ ξανά κανείς δεν είχε καταφέρει σε τέτοιο χρονικό διάστημα!

Ο Γερμανός τεχνικός, ένας άνθρωπος που «κούμπωσε» αμέσως με τη γενικότερη φιλοσοφία και τις αξίες της Λίβερπουλ, που κατάφερε να μετατρέψει σε κυρίαρχο, ένα σύνολο που είχε φτάσει σε σημείο να γίνεται… περίγελος, πιστώνεται τεράστιο μερίδιο από την ιστορική επιτυχία των «κόκκινων».

Και μπορεί εκείνος να το αφιέρωσε σε μεγάλες μορφές του κλαμπ όπως οι Κένι Νταλγκλίς και Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει πως πέτυχε κάτι που ποτέ ξανά κανείς δεν είχε καταφέρει.

Είναι ο μοναδικός που στις τέσσερις πρώτες, γεμάτες αγωνιστικές περιόδους της παρουσίας του στην Premier League, οδηγεί την ομάδα του τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και στην κατάκτηση του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ