aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Ίσως παίξει ο Άρνολντ με την Κρίσταλ Πάλας!»

Κλοπ: «Ίσως παίξει ο Άρνολντ με την Κρίσταλ Πάλας!»

Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά περιπετειώδης για τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο πριν το ματς με την Μπράιτον. Αυτό δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Όμως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως είχε πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου. Ο νεαρός απέφυγε την επέμβαση, αλλά οι εκτιμήσεις τον ήθελαν εκτός δράσης για ένα μήνα.

Όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο 20χρονος έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Γερμανός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή αναμέτρηση (19/1, 17:00) τόνισε πως θα αποφασιστεί αύριο η συμμετοχή του Άγγλου στο παιχνίδι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός χαφ είχε κι αυτός ενοχλήσεις στο γόνατο από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής όπου αγωνίστηκε κανονικά για 90 λεπτά. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κι αυτός μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός:

«Θα αποφασίσουμε αύριο για τον Τζίνι και τον Τρεντ. Το περίεργο της ιστορίας είναι, πως και οι δύο αγωνίστηκαν 90 λεπτά κόντρα στην Μπράιτον. Όλος ο κόσμος είδε τι έπαθε ο Τρεντ. Τι παιδί. Απίστευτο το ότι έπαιξε στο παιχνίδι και μετά μάθαμε ότι πονούσε.

Δεν του συνέβη τίποτα στο παιχνίδι. Έγινε ακριβώς πριν. Η αδρεναλίνη είναι κάτι το ενδιαφέρον. Σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις. Θα δούμε. Θα περιμένουμε και τους δύο. Μπορεί να παίξουν αύριο. Δεν θέλω να κλείσω καμία πόρτα πριν μου πει κάποιος ότι πρέπει.»

Τη φετινή σεζόν ο Άρνολντ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 1 φορά και να μοιράσει 3 ασίστ σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ