aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Ήμουν ήρεμος, δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ»

Κλοπ: «Ήμουν ήρεμος, δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ»

Δίχως άγχος και… προετοιμασμένος για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γιουνάιτεντ ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος- αν και γνωρίζει ότι οι πιθανότητες πλέον της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου είναι λίγες- έθεσε ως στόχο το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά: «Ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η Γιουνάιτεντ το πάλεψε, όμως είναι ξεκάθαρο πως σε παιχνίδι 95 λεπτών κόντρα στη Σίτι δεν μπορεί ακόμα να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται για να πάρει κάτι από αυτό το ντέρμπι. Ήμουν ήρεμος.

Πλέον ξέρουμε ότι αν νικήσουμε στα επόμενα δυο παιχνίδια όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και αυτό θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αυτός είναι ο στόχος μας…».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ο προπονητής των «κόκκινων» είπε: «Όχι, δεν θα είναι μεγάλο μεταγραφικό καλοκαίρι για τη Λίβερπουλ, αλλά θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για ό,τι προκύψει. Επίσης, μπορώ να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν θα πάρουμε τον Ινσίνιε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ