aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ: «Η Σίτι δεν θα είχε κατακτήσει τον τίτλο με τόσους τραυματισμούς»

Κλοπ: «Η Σίτι δεν θα είχε κατακτήσει τον τίτλο με τόσους τραυματισμούς»

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στους πολλαπλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε την φετινή χρονιά η ομάδα του και συμπλήρωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν αν είχε να διαχειριστεί παρόμοια προβλήματα.

«Με τον αριθμό των τραυματισμών που είχαμε, δεν ήταν η χρονιά να γίνουμε πρωταθλητές. Με καμία τύχη. Για κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού, τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς με την Κρίσταλ Πάλας. «Όσο καλοί κι αν είναι, εάν η Μάντσεστερ Σίτι έχει τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς της εκτός, όχι, δεν κατακτούσε το πρωτάθλημα.

«Παλέψαμε λίγο, αποδεχθήκαμε τις δυσκολίες και βγάλαμε το καλύτερο που μπορούσαμε από αυτήν την κατάσταση. Και αν νικήσουμε την Κυριακή και αν προκριθούμε για το Champions League, τότε βγάλαμε το καλύτερο που μπορούσαμε από αυτήν την κατάσταση» συμπλήρωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ