aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Δεν είναι φυσιολογικός ο Σακίρι»

Κλοπ: «Δεν είναι φυσιολογικός ο Σακίρι»

Ο Σακίρι πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 4-1 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο International Champions Cup και ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε άναυδος.

«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, μετά από τέσσερις ημέρες στην ομάδα να προσαρμόζεται έτσι καλά στο στιλ παιχνιδιού μας. Θέλαμε να τον βοηθήσουμε λίγο με τη θέση, ώστε να μην είναι πολύ περίπλοκο γι αυτόν. Του δώσαμε μεγάλη ελευθερία, να παίξει με τον φυσικό του τρόπο με φυσικό τρόπο. Όταν υπέγραψε, θέλησε να μπει αμέσως στις προπονήσεις. Νομίζω ότι ήταν μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι εγώ του είπα: “Όχι, όχι, όχι. Πήγαινε να ξεκουραστείς”», είπε ο Γερμανός τεχνικός και κατέληξε:

«Επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος. Για αυτόν ήταν πολύ καλή στιγμή στην καριέρα του, αφού είχε ήδη μια πραγματική εμπειρία στην Μπάγερν, στη Στόουκ και στην Ίντερ. Αυτές ήταν σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και τώρα τον έχουμε μαζί μας και μπορεί να παίξει μαζί δίπλα σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ