aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Ας μη γελιόμαστε, δεν μπορούμε να πάμε για το Champions League...» (vid)

Κλοπ: «Ας μη γελιόμαστε, δεν μπορούμε να πάμε για το Champions League…» (vid)

Η χαρά για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League, τα γκολ και την θετική εικόνα της Λίβερπουλ, δεν σημαίνει πως οι «κόκκινοι» πιστεύουν πως είναι ικανοί να κυνηγήσουν τον τίτλο, όπως ανέφερε ο Κλοπ.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας διανύουν τρομερά δύσκολη αγωνιστική περίοδο ελάχιστους μήνες μετά την μεγάλη επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια.

Δίνουν πραγματική μάχη για να προλάβουν την 6άδα του πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για προσπάθεια… υπέρβασης.

«Ας μη γελιόμαστε δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το Champions League. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι εκεί που μπορεί να μας βγάλει, αλλά θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια των προημιτελικών…» ανέφερε ο Γερμανός προπονητής μετά το συνολικό 4-0 επί της Λειψίας και την παρουσία της Λίβερπουλ στην κλήρωση των προημιτελικών την επόμενη Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ