aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88', μην πανηγυρίσει ο κόσμος»!

Κλοπ: «Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88′, μην πανηγυρίσει ο κόσμος»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει να επηρεάσει ο κόσμος της Λίβερπουλ την ομάδα στο δικό της παιχνίδι με τη Γουλβς, αφού γνωρίζει πως όλοι θα έχουν στα ραδιοφωνάκια και τα κινητά την εξέλιξη του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπράιτον…

Οι «κόκκινοι» πρέπει να κάνουν το καθήκον τους κόντρα στους «λύκους» στην τελευταία αγωνιστική της Premier League κι από εκεί και πέρα να περιμένουν ένα τεράστιο δώρο από τη Μπράιτον που κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αν οι «πολίτες» πάρουν νίκη, τότε δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο και θα πάρουν ακόμα ένα πρωτάθλημα, η μάχη για το οποίο ήταν ανεπανάληπτη.

«Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88′, θα πρότεινα στους οπαδούς μας να μη φωνάξουν και να μην πανηγυρίσουν. Γιατί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του αγώνα, απλά θα είναι… πληροφορία, η οποία δεν θα γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί» ανέφερε ο «Kloppo» στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

«Αυτή που ολοκληρώνεται είναι μια εβδομάδα μεγάλων ποδοσφαιρικών στιγμών θα έλεγα. Όχι θαυμάτων. Έχουμε και την Κυριακή μπροστά μας και μακάρι να ζήσουμε ακόμα μια μεγάλη στιγμή. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, πάντως, είναι να πάρουμε τη νίκη. Δεν εξαρτάται από εμάς. Η Σίτι αν νικήσει, κατέκτησε τον τίτλο…» πρόσθεσε ο τεχνικός των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ