aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «500.000 διακοπές στο β' ημίχρονο, μοιάζαμε με... χασάπηδες»

Κλοπ: «500.000 διακοπές στο β’ ημίχρονο, μοιάζαμε με… χασάπηδες»

Η Λίβερπουλ έχασε με 2-1 από την Παρίσι στο «Παρκ ντε Πρενς» με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει αιχμές για τον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ζητούσαν και έπαιρναν συνέχεια φάουλ.

Αναλυτικά: «Yπήρξαν 500.000 διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο. Στην Αγγλία είμαστε η πιο “fair” ομάδα και εδώ φαινόμασταν σαν… χασάπηδες με τις κίτρινες που πήραμε (σ.σ. έξι κίτρινες κάρτες). Ήταν έξυπνοι και ειδικά ο Νεϊμάρ, ενώ ο διαιτητής το άφησε να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ για τη στάση των παικτών της Παρί οι οποίοι -σύμφωνα με τον Κλοπ- εκβίαζαν τα φάουλ.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε: «Σίγουρα μπορείς να χάσεις στο Παρίσι και θα χάσουν κι άλλες ομάδες στο μέλλον, όμως νιώθουμε σκουπίδια. Ο Βεράτι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Ήμουν κοντά στη φάση και θα μπορούσε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη. Βέβαια δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε επειδή δεν παίξαμε αρκετά καλά. Πάντως στο τελευταίο ματς κόντρα στη Νάπολι μπορούμε να το κερδίσουμε γιατί στο Άνφιλντ η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ