aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείνουν» οι πρώτες θέσεις για τους «16»

«Κλείνουν» οι πρώτες θέσεις για τους «16»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί την κεντρική σκηνή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπου όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες θέλουν να συμμετάσχουν και να αναμετρηθούν με τους κορυφαίους, υπό τα βλέμματα εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ομάδες, ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν… εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους, βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, προκειμένου να εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει αυτό το διήμερο στην τελική ευθεία και τουλάχιστον δέκα ομάδες έχουν τη δυνατότητα να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βασιλεία, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν, η Τσέλσι, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπεσίκτας με νίκη επί των αντιπάλων τους, μπορούν να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τα τελευταία δύο τους ματς στον όμιλο που μετέχουν.

Το ίδιο ισχύει για τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο για τον όμιλο του ΑΠΟΕΛ και φυσικά για την Μπαρσελόνα η οποία αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη». Όλες οι ομάδες που προαναφέραμε, οι οποίες έχουν την ευκαιρία σήμερα να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αήττητες και προπορεύονται στον όμιλό τους.

Live σε… όλο τον κόσμο το Ολυμπιακός-Μπαρσελόνα: Το παιχνίδι της Μπαρσελόνα με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως… άρεσε στο κοινό των «μπλαουγκράνα» και έτσι ο αποψινός επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μεταδοθεί σε πέντε ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Ωκεανία). Η Μπαρσελόνα έχει διαφημίσει αρκετά το ματς στα social media χρησιμοποιώντας μέχρι και τον… Τζιοβάνι, ο οποίος φόρεσε τις φανέλες των δύο ομάδων με μπόλικη επιτυχία. Βλέπετε η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο γήπεδο που λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος, έχει… ιντριγκάρει τον κόσμο τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΑΤΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ