aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείνει» τους επόμενους δύο

«Κλείνει» τους επόμενους δύο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πιθανό σήμερα, το αργότερο αύριο θα ανακοινωθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από τον Απόλλωνα. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι επαφές μαζί τους αλλά το πιο σημαντικό είναι πως και οι δύο είναι από σήμερα ελεύθεροι. Είναι γνωστό πως, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενδιαφέρεται για μέσο, δεξιό εξτρέμ και αριστερό μπακ.

Μετά τον Κέβιν Μπρου, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες οι άλλοι δύο που θα ενταχθούν στο ρόστερ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ταξιδέψουν στην Αυστρία και να προλάβουν μία-δύο προπονήσεις. Εάν όχι, τότε θα έλθουν στην Κύπρο και να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων από την Τετάρτη, που θα επιστρέψει η αποστολή.

Για την τεχνική ηγεσία είναι σημαντικό να καλυφθούν τα κενά και να αυξηθούν οι επιλογές ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Οι τέσσερις που αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους, Σαντάνα, Ντα Σίλβα, Άλεφ και Γιάκολις, ήταν βασικοί τη σεζόν που πέρασε. Η επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου και η απόκτηση του Μπρου θα βοηθήσουν, όμως χρειάζονται και άλλοι γιατί οι κυανόλευκοι έχουν και φέτος ψηλούς στόχους και επιθυμία τους είναι να πιάσουν κορυφή.

Ο Αυγουστή, στη συνάντηση που είχε προχθές με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη στην Αυστρία, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας του. «Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας και θα κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτό», είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Αυγουστή, όταν έγιναν γνωστές οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Δεν τον ανησυχεί η καθυστέρηση στην άφιξη των νεοφερμένων, γιατί υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν εις πέρας τις πρώτες δύσκολες αποστολές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ