aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει το μάτι στον Δημητρίου η Ακαδημία Πούσκας

Κλείνει το μάτι στον Δημητρίου η Ακαδημία Πούσκας

Υπό παρακολούθηση από τον προπονητή της Ακαδημίας Πούσκας είναι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και της Εθνικής Κύπρου, Δημήτρης Δημητρίου. Δημοσίευμα της sportky.zoznam.sk κάνει αναφορά στην απόδοση που είχαν οι δύο τερματοφύλακες στον χθεσινό αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Κύπρο και την Σλοβακία και σημειώνει πως ο 22χρονος πορτιέρε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έδειξε τις ικανότητές του όταν χρειάστηκε.

Επίσης, σημειώνει ότι την περίπτωση του Δημητρίου παρακολουθεί εδώ και καιρό ο Σλοβάκος προπονητής της Ακαδημίας Πούσκας, Ζολτ Χόρνιακ. Η ομάδα από την οποία απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ τον Ρόλαντ Σάλαϊ ρίχνει αρκετό χρήμα το τελευταίο διάστημα για αγορές ποδοσφαιριστών και μάλιστα είχε καταθέσει πρόταση και στον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος εν τέλει κατέληξε στην Λουντογκόρετς.

«Ο Ντούμπραβκα δεν ήταν ο μόνος που έδειξε τις ικανότητές του. Οι Σλοβάκοι δεν κατάφεραν να  σκοράρουν στο 13ο λεπτό, εξαιτίας της απόκρουσης του 22χρονου τερματοφύλακα της Κύπρου. Ο Δημήτρης Δημητρίου έδειξε ότι είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας όταν έκανε την μεγάλη απόκρουση και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας παρακολουθείται εδώ και πολύ καιρό από τον Σλοβάκο προπονητή Ζολτ Χόρνιακ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ουγγρικής ομάδας, Ακαδημία Πούσκας. Πιθανότατα θα ακούσουμε περισσότερα για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα».

Το συμβόλαιο του Δημητρίου με τον Απόλλωνα έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Μπορεί να έχασε τη θέση βασικού από τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, όμως στην ομάδα της Λεμεσού εκτιμούν τις δυνατότητες του και θεωρείται από τα ισχυρά περιουσιακά στοιχεία στο Κολόσσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ