aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείνει» την πρώτη της μετεγγραφή η Τότεναμ

«Κλείνει» την πρώτη της μετεγγραφή η Τότεναμ

«Σεφτέ» στις μεταγραφές για το φετινό καλοκαίρι είναι έτοιμη να κάνει η Τότεναμ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάβινσον Σάντσες από τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα, τα «σπιρούνια» τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό κομμάτι με την ολλανδική ομάδα, με το κόστος της μετακίνησης του 21χρονου αμυντικού να αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων το συνολικό deal μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η μόνη διαφωνία μεταξύ των συλλόγων αφορά στον χρόνο που θα καταβληθούν τα χρήματα, καθώς οι ιθύνοντες του «Αίαντα» επιθυμούν αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη πρόθεση του στη διοίκηση να αποχωρήσει για αυτό και, μάλιστα, είχε απορρίψει πρόταση ανανέωσης, με τον Κολομβιανό να γίνεται η πρώτη προσθήκη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντσες κατέγραψε 43 συμμετοχές και 6 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη περασμένη χρονιά βρέθηκε στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ