aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει την άμυνα με… αριστερούς

Κλείνει την άμυνα με… αριστερούς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την απόκτηση και του Ντουγκλάο η Ανόρθωση θέλει να ολοκληρώσει τις κινήσεις για την άμυνά της με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τα δεδομένα στην περίπτωση του Γιόσιπ Κβέσιτς έχουν διαφοροποιηθεί, μιας και οι νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί δεν έδειξαν ότι ο τραυματισμός που είχε στο παρελθόν είναι ικανός να τον επηρεάσει.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι από βδομάδας ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας και θα συζητήσει με τη διοίκηση για την υπογραφή του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά πριν μερικές βδομάδες, όμως δεν αποκλείεται να του προταθεί ένα νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο.

Η Ανόρθωση, όμως, δεν θα μείνει στην απόκτηση του 26χρονου Κβέσιτς, για τη θέση του αριστερού μπακ. Στόχος είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα και μαζί με τον Κβέσιτς να αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι φανερό ότι ο Ρόνι Λέβι θέλει να έχει δύο λύσεις πρώτης γραμμής σε κάθε θέση για να υπάρχουν καλές εναλλακτικές και να μην παρατηρηθεί το περσινό φαινόμενο. Τότε, που κάθε απουσία έκανε «μπαμ» και στοίχιζε στην «Κυρία».

Ένας άλλος στόχος στον μετεγγραφικό σχεδιασμό είναι η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού. Κάποια ονόματα είναι στη λίστα, αλλά ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, ενώ δεν έχει σταλεί πρόταση σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Και επειδή στην Ανόρθωση δεν θέλουν εδώ και τώρα ακραίο επιθετικό, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να περιμένουν μέχρι τις αρχές ή μέσα Αυγούστου για να κάνουν την κίνησή τους. Τότε που και οι τιμές κάποιων ποδοσφαιριστών ίσως να είναι πιο βατές για την τσέπη του συλλόγου, ενώ πιθανόν να προκύψουν και κάποιες άλλες αξιόλογες περιπτώσεις, οι οποίες σήμερα είναι απλησίαστες οικονομικά.

Πάντως, με τις μέχρι σήμερα κινήσεις που έχουν γίνει, ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και το έδειξε και στην παρουσίαση του ρόστερ, όπου μαζεύτηκαν 2.500 με 3.000 φίλοι της Ανόρθωσης. Πλέον, απομένουν κάποιες τελευταίες πινελιές για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο χρόνος δεν πνίγει πλέον την ομάδα της Αμμοχώστου και δεν αποκλείεται τουλάχιστον μία κίνηση να γίνει μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι στην Ανόρθωση επιθυμούν όπως δοθούν ως δανεικοί οι νεαροί Φύτος Κυριάκου και Μάριος Νικολάου, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να έρθουν πίσω «ψημένοι» για την πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ