aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει στη Σίτι ο Ντανίλο

Κλείνει στη Σίτι ο Ντανίλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκαν και έτσι ο Ντανίλο θα φοράει τη φανέλα των «πολιτών» από τη νέα σεζόν. Εδώ και μέρες ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον μπακ των «μερένχες». Η Μάντσεστερ Σίτι θα καταβάλει πάνω 30 εκατομμύρια ευρώ στους Μαδριλένους προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος άσος θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας και όλες οι λεπτομέρειες θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Η Σίτι συμμετέχει σε τουρνουά στην Αμερική όπου σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ο Ντανίλο να προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στην πρώην πια ομάδα του.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε δείξει και η Τσέλσι, η Σίτι όμως είναι αυτή που κέρδισε τελικά τον Βραζιλιάνο και έπεισε τη Ρεάλ. Ο Ντανίλο βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2015 όπου σε 41 συμμετοχές μετράει 3 γκολ. Παράλληλα έχει κερδίσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ