aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει οριστικά του Μπρούνο Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ!

Κλείνει οριστικά του Μπρούνο Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ!

Δεν έκλεισε το καλοκαίρι, που έγινε ένα ολόκληρο σίριαλ, αλλά τελικά ο Μπρούνο Φερνάντες θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Μετά τους τραυματισμούς των Σκοτ ΜακΤόμινι και Πολ Πογκμπά, η διοίκηση επίσπευσε τις διαδικασίες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και τελικά κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου χαφ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 60 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 45 θα δοθούν άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε βάθος χρόνου και υπό μορφή μπόνους.

Μάλιστα, μερίδα του Τύπου προχωρά ένα… βήμα πιο μπροστά το θέμα, τονίζοντας ότι ο παίκτης θα είναι στο «Άνφιλντ» την Κυριακή για να δει από κοντά την αναμέτρηση της προσεχώς νέας του ομάδας κόντρα στη Λίβερπουλ.

Επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» ενεργοποίησαν την οψιόν που είχαν για τον Ερίκ Μπαϊγί, με τον Ιβοριανό να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ