aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει κι έρχεται ο Σισέ!

Κλείνει κι έρχεται ο Σισέ!

Νέα ενίσχυση ενόψει, αυτή τη φορά για τη γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης, η διοίκηση της οποίας επιβεβαίωσε τις επαφές και την προφορική συμφωνία με τον Σεκού Σισέ. Ο ύψους 1.84μ στράικερ αναμένεται να αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων της Αμμοχώστου.

Θέλει τον… ΣΙΣΕ ΤΗΣ!

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Παντελή, ενημέρωσε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων πως χθές το βράδυ, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Αζαξιό και έμεινε ελεύθερος, ανοίγοντας την πόρτα για την ένταξη του στην «Κυρία». Διευθετήθηκε για την Πέμπτη η κάθοδος του 32χρονου διεθνή κυνηγού στην Κύπρο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να ολοκληρώσει τυπικά τη μετεγγραφή του και να ανακοινωθεί.

Ο Μπέιν πήρε τον Σισέ με το ελικόπτερο! (pics)

Ο Σισέ αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όμως μπορεί να ανταποκριθεί και στο ρόλο του πλάγιου φορ. Στα αρχικά στάδια της καριέρας του, αγωνιζόμενος στη Ρόντα (2004-09), κατάφερε να κινήσει το ενδιαφέρον της Φέγενορντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Ακολούθως πέρασε από τις Γκενκ, Σοσό και Αζαξιό, ενώ φόρεσε και το εθνόσημο της Ακτής Ελεφαντοστού.

Αποκαλυπτικό: Προφορική συμφωνία με τον Σεκού Σισέ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ