aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Ανόρθωση

Κλείνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Ανόρθωση

Αύριο η Ανόρθωση θα καταθέσει τον φάκελο για τα κριτήρια Μαρτίου συμπληρωμένο με όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούσαν να έχουν κλείσει και να μην υπάρχει κίνδυνος για οποιεσδήποτε συνέπειες.

Βέβαια, ο κόσμος θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει και να βοηθά μέσω των λαχνών οικονομικής ενίσχυσης που θα υπάρχουν στο γήπεδο, καθώς και με άλλους τρόπους. Το ότι θα κατατεθεί ο φάκελος συμπληρωμένος δεν σημαίνει ότι η Ανόρθωση έχει ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές και μόνο με τη συμβολή του κόσμου μπορούν να ξεπεραστούν.

Τα χρέη και οι οφειλές που θα αφήσει η τρέχουσα σεζόν είναι τεράστιο αγκάθι και η διοίκηση Μιχάλη Χατζηπαντέλα κάνει μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Υπάρχουν οι οφειλές σε Όρενμπουργκ, Μαμούκα, Λέβι και άλλους, οι οποίοι διεκδικούν τα χρήματά τους, συν οι καθυστερημένοι μισθοί που είναι σχεδόν τρεις μήνες πίσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ