aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείνει άμεσα τον Κονατέ η Λίβερπουλ

Κλείνει άμεσα τον Κονατέ η Λίβερπουλ

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού είναι η Λίβερπουλ, καθώς όπως αποκαλύπτει το «Athletic», βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του Ιμπραΐμα Κονατέ.

Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που αποκτήθηκε το 2017 από τη Σοσό και μέχρι σήμερα είναι μέλος της ομάδας των «ταύρων». Ο 21χρονος δεν θεωρείται βασικός στους Γερμανούς, καθώς έχει μπροστά του τους Ουπαμεκανό, Όρμπαν, Κλόστερμαν, ωστόσο θεωρείται εξελίξιμος με πολύ καλά χαρακτηριστικά για την Premier League (ύψος 1,94 μ.).

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά σε αυτό έχει προβλεφθεί ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ, που πιθανότατα η Λίβερπουλ θα υποχρεωθεί να την καταβάλλει. «Η Λίβερπουλ δουλεύει ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία για τον Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία. Δεν είανι τελειωμένο, αλλά έχει γίνει πολύ σημαντική πρόοδος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι οι «κόκκινοι» για τις θέσεις των σέντερ μπακ, εκτός από τους Φαν Ντάικ, Τζο Γκόμεζ και Ζοέλ Μάτιπ που είναι τραυματίες, έχουν τον Οζάν Κάμπακ ως δανεικό από τη Σάλκε μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και τους Ρις Γουίλιαμς, Ναθάνιελ Φίλιπς, Μπεν Ντέιβις, ενώ πολύ συχνά όταν παραστεί ανάγκη αγωνίζεται και ο Φαμπίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ