aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλείδωσε την πρόκριση στους «32» η Ρόμα

Κλείδωσε την πρόκριση στους «32» η Ρόμα

Με σβηστές μηχανές πέρασε από την έδρα της Κλουζ η Ρόμα που επικράτησε 2-0 και με τους 10 βαθμούς που έφτασε στον όμιλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, κλείδωσε την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η είσοδος του Βερετού στο ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε τις ισορροπίες του ματς, αφού από τα δικά του πόδια ήρθαν και τα δύο τέρματα των «τζιαλορόσι». Στο 49’ ο Γάλλος με εκτέλεση φάουλ από δεξιά έστειλε την μπάλα στην περιοχή της Κλουζ με τον Ντεμπελού να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να διώξει.

Στο 67’ ο Μπερεντού ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Ιταλοί και νικώντας τον Μπελντράγκε έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Γιουνκ Μπόις 0-1

Τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο πήρε η Γιουνγκ Μπόις που πέρασε δύσκολα με 1-0 από τη Σόφια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Έτσι οι Ελβετοί έφτασαν στους 7 βαθμούς και διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Νσαμέ μετά από ασίστ του Χεφτί.

Βαθμολογία

Ρόμα 10
Γιουνγκ Μπόις 7
Κλουζ 4
ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Ρόμα-Γιουνγκ Μπόις
Κλουζ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ