aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείδωσε» την πρόκριση η Μπάγερν από το πρώτο ματς με την Τσέλσι

«Κλείδωσε» την πρόκριση η Μπάγερν από το πρώτο ματς με την Τσέλσι

Δεύτερο «πάρτι» στο Λονδίνο, μέσα σε περίπου 5 μήνες έκανε η Μπάγερν, η οποία σκέφτεται από σήμερα (25/02) κιόλας τον αντίπαλό της στους προημιτελικούς του Champions League. Η βρετανική πρωτεύουσα «ταιριάζει γάντι» στους Βαυαρούς, οι οποίοι μετά το 7-2 επί της Τότεναμ την 1η Οκτωβρίου 2019, απόψε επικράτησαν με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι και ουσιαστικά έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 18ης Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα».

Αυτή την φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν ήταν μόνο σκόρερ, αλλά και δημιουργός. Από δύο δικές του ασίστ ο Γκνάμπρι χρίστηκε σκόρερ στο 51ο και 54ο λεπτό λεπτό, ενώ στο 76΄ ο Πολωνός στράικερ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν απέναντι στους «μπλε» με το που έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League και, πλέον, μετά το σημερινό (25/02) αποτέλεσμα μόνο εάν συμβούν «σημεία και τέρατα» θα χάσουν την πρόκριση στους προημιτελικούς στο δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι «παραδόθηκαν» στο β΄ μέρος, στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μάρκος Αλόνσο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ