aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείδωσε» την παραμονή η Σπαλ

«Κλείδωσε» την παραμονή η Σπαλ

Την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια της Serie A εξασφάλισε και μαθηματικά η Σπαλ. Η ομάδα του Λεονάρντο Σεμπλίτσι, που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, πέρασε… αέρας από τη Βερόνα, επικρατώντας με σκορ της ουραγού και υποβιβασμένης Κιέβο για την 35η αγωνιστική και αποσπάστηκε 13 βαθμούς από την Έμπολι, παρότι η τελευταία έχει ένα ματς λιγότερο. Με τη νίκη αυτή, έφτασε τις έξι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια κι ενώ στα προηγούμενα 27 είχε μόλις πέντε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Νταλ Μπέλο, δείχνοντας από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι παρά την αντίδραση που «έβγαλαν», δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντ’ αυτού, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 47’ ο Φλοκάρι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και οχτώ λεπτά αργότερα, ο Νταλ Μπέλο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 81’ ο Κούρτιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ