aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλειδί ο «ναός»

Κλειδί ο «ναός»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν οι διοικούντες την «Κυρία» επαναλάμβαναν το πόσο σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα. Διαχρονικά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν το μεγάλο όπλο της Ανόρθωσης, όμως τα τελευταία χρόνια, με την πορεία της να μην είναι η αναμενόμενη δεν είχε τα εντός έδρας αποτελέσματα που θα ήθελε.

Φέτος φαίνεται ότι με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, για τα καλά, τα πράγματα πάνε να αλλάξουν. Μπορεί να ήρθε η ισοπαλία κόντρα στην Πάφο, όμως αυτό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση τη δυναμική που έχει δημιουργήσει στην έδρα της. Αυτό καλείται να εκμεταλλευθεί στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, αφού θα δώσει έξι ματς, με τα τέσσερα να είναι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν τα κερδίσει θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Η συνέχεια θα βρει την Ανόρθωση να αγωνίζεται με αντίπαλο τον Ερμή στο ΓΣΖ, όπου και εκεί θα μαζέψει αρκετό κόσμο. Ακολουθούν τρία κολλητά εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους την ΑΕΛ, τη Νέα Σαλαμίνα και την Αλκή όπου στόχος είναι το απόλυτο. Στη 16η στροφή είναι η μοναδική αναμέτρηση μέχρι το τέλος του 2017 μακριά από τη Λάρνακα, όταν θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Τσίρειο και κλείνει τη χρονιά με το μεγάλο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Κάλλιστα μπορεί να πει κανείς ότι αυτή η σειρά αγώνων είναι πολύ σημαντική.

Αν καταφέρει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και πάρει, αν είναι δυνατό, όλα τα ματς τότε θα αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ώθηση και ταυτόχρονα θα μπορέσει να διατηρηθεί στην κορυφή. Για την ώρα, στην Ανόρθωση βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η αναμέτρηση με τον Ερμή όπου δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να προκύψουν απώλειες. Άλλωστε, τα «μικρά» παιχνίδια κρύβουν παγίδες πολλές φορές και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόνι Λέβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ