aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλειδί η διαχείριση των παικτών «30+»

Κλειδί η διαχείριση των παικτών «30+»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα χρειαστεί δυνατό λίφτινγκ στον Απόλλωνα για να καλύψει τις ανάγκες του και να παρουσιαστεί φρέσκος και δυνατός στη νέα σεζόν. Ποδοσφαιριστές που έδωσαν πολλά στην ομάδα και σημάδεψαν με την παρουσία τους την πορεία των κυανόλευκων, είτε αποχώρησαν (π.χ.:Βάλε), είτε είναι στην πόρτα εξόδου (π.χ.: Ρομπέρζ). Επίσης, κάποιοι που θα συνεχίσουν βρίσκονται σε ηλικία που θα χρειαστούν καλή διαχείριση.

Οι Πέδρο είναι 34 χρόνων, ο Περέιρα και αυτός 34, ο Παπουλής 35, ο Σατσετι επίσης 35, ο Σελάγια 33 και ο Βασιλείου 35. Διαθέτει όμως και άλλους σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, όπως οι Μάρκοβιτς (28) και Γιούστε (29). Είναι κατανοητό λοιπόν πως θα χρειαστεί σωστή διαχείριση, ειδικά των παικτών άνω των 30 ετών.

Ε, για να γίνει αυτό θα πρέπει να πετύχει διάνα στις μετεγγραφές του ο Απόλλων, ώστε να αυξηθούν οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Αλλοίμονο αν πέσει στις παγίδες του περασμένου καλοκαιριού, με τις γνωστές αποτυχίες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και η τεχνική ηγεσία, ο προπονητής (Σωφρόνης Αυγουστή) και ο τεχνικός διευθυντής (Πέτρος Κονναφής), δεν έχουν περιθώρια λάθους.

Πέρσι για ένα εξάμηνο, όσο κρατούσαν οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών της προηγούμενης σεζόν, δεν είχαν την ανάγκη των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι του 2018. Όταν όμως τους χρειάστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Στην σεζόν που θα αρχίσει πολύ σύντομα, με τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, δεν υπάρχουν άλλη οδός από την επιτυχία.

Αυτοί που θα αποκτηθούν θα πρέπει να μπουν στο καμίνι των αγώνων, χωρίς την υποψία ότι θα καούν. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Απόλλων θα πρέπει να πάει κατευθείαν σε επιλογές, που θα του δώσουν αμέσως αποτελέσματα. Εν ολίγοις, οι νεοφερμένοι δεν θα πρέπει να χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, αλλά να μπουν κατευθείαν στα δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ