aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλάτενμπεργκ ή Κασάι για τον τελικό του Euro

Κλάτενμπεργκ ή Κασάι για τον τελικό του Euro

Ένας εκ των Μάρκ Κλάτενμπεργκ ή Βίκτορ Κασάι θα αναλάβει να σφυρίξει τον τελικό του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος (την Κυριακή 10/7, στις 22.00), αναλόγως βέβαια με το ποιοι θα είναι οι 2 φιναλίστ….

Παρότι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού δεν έχει προκύψει ακόμα, γνωστοποιήθηκε ήδη πως άρχοντας του τελικού θα είναι είτε ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ ή ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι. Και αυτό συμβαίνει διότι σε περίπτωση που οι Ουαλοί προκριθούν έναντι των Πορτογάλων στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, θα δημιουργηθεί …. μπέρδεμα λόγω της παρουσίας Άγγλου ρέφερι στον τελικό.

Ναι μεν η ΟΥΕΦΑ αναγνωρίζει ως ξεχωριστά έθνη – ποδοσφαρικά – την Αγγλία, την Σκωτία, την Ουαλία και την Β.Ιρλανδία, δεν επιτρέπει ωστόσο την παρουσία κάποιου διαιτητή σε αγώνα κάποιας χώρας εκ των τεσσάρων προαναφερθέντων. Η περίπτωση του Μάρτιν Άτκινσον (επίσης Άγγλου) στον αγώνα Ουαλία-Β.Ιρλανδία – για την φάση των «16» – ήταν ξεχωριστή, καθώς και οι δυο χώρες έχουν -τυπικά- τον ίδιο βαθμό επαφής με την χώρα όπου προερχόταν ο ρέφερι του συγκεκριμένου ματς.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του τι θα συμβεί στον ημιτελικό Γαλλίας-Γερμανίας την προσεχή Πέμπτη, ο νικητής του παιχνιδιού Ουαλία-Πορτογαλία θα επηρεάσει και το ποιος διαιτητής θα είναι στον τελικό. Εάν πάντως βρεθεί εκεί ο Κλάτενμπεργκ, θα σημάνει για αυτόν μια ιδανική χρονιά, στην οποία θα έχει διευθύνει τόσο τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και αυτόν του F.A. Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ