aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλάψε από χαρά Κριστιάνο, σου αξίζει πέρα για πέρα (pics)

Κλάψε από χαρά Κριστιάνο, σου αξίζει πέρα για πέρα (pics)

Πριν από 12 χρόνια έκλαιγε για την ήττα από την Ελλάδα. Απόψε κλαίει από χαρά. Τη μεγαλύτερη χαρά της μέχρι τώρα καριέρας του. Μιας καριέρας μυθικής, με κούπες και διακρίσεις που ζηλεύουν οι πάντες.

Το 2004, 18 χρονών παιδί, έκλαιγε γιατί –όπως ο καθένας στη θέση του- δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον τρόπο με τον οποίο είχε χάσει μέσα στην χώρα του το πρωτάθλημα Ευρώπης από την Ελλάδα.

2

Πέρασαν 12 χρόνια και επιτέλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο δικαιώθηκε. Δικαιώθηκε για όλη τη δουλειά που έχει ρίξει, για όλες τις «κατάρες» που έχει φάει κατά καιρούς (δικαίως και αδίκως), για την μεγαλειώδη προσπάθειά του να φτάσει στην κορυφή.

012506

Να θεωρείται ΘΡΥΛΟΣ του ποδοσφαίρου. Γιατί τέτοιος είναι. Και η αποψινή κατάκτηση του Euro –έστω κι αν λαβώθηκε ο ίδιος νωρίς- τον έβαλε ακόμα πιο βαθιά στο πάνθεον.

012231

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει «χορτάσει» ένα κάρο διακρίσεις και τίτλους. Έναν άνθρωπο με αδιανόητα ρεκόρ. Έναν άνθρωπο που δεν βάζει ποτέ το κεφάλι κάτω, προκειμένου να φτάσει στην Γη της Επαγγελίας. Έναν άνθρωπο που ταβάνι του είναι ο ουρανός και δεν του χαρίστηκε τίποτε.

012316

Έναν άνθρωπο που έχει σηκώσει τρεις φορές την Πρέμιερ Λιγκ, άλλες τόσες το Champions League, μία φορά την Πριμέρα Ντιβιζιόν, μία φορά το Κύπελλο Αγγλίας, δύο φορές το ισπανικό Κύπελλο, δύο φορές την Χρυσή Μπάλα. Και από τώρα ΚΑΙ το Euro… Και ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον;

012355

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ