aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίσσας: «Συμμεριζόμαστε την απογοήτευση του κόσμου…»

Κίσσας: «Συμμεριζόμαστε την απογοήτευση του κόσμου…»

Την απογοήτευση του ίδιου και των συμπαικτών του εξέφρασε ο Τάσος Κίσσας στη κάμερα της Cytavision μετά τον ήττα της ομάδας του επί της Δόξας με 1-0 στο «Αμμόχωστος».

Ο Κύπριος κίπερ στάθηκε στην ευκαιρία που πέταξε η Νέα Σαλαμίνα για είσοδο στην εξάδα και υπογράμμισε πως θα κάνουν τα πάντα για τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Αρχικά ανέφερε: «Δυστυχώς βάλαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση για την εξάδα. Εξ’ αρχής ήταν δύσκολο το έργο μας. Είμαστε στεναχωρημένοι από την απόδοση μας και το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε με τη σειρά μας να κάνουμε τις επόμενες εκπλήξεις στις επόμενες αγωνιστικές. Έμειναν τρία παιχνίδια και θα κάνουμε τα πάντα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα κέρδιζε τον αγώνα και έτσι και έγινε. Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές θέλω να μεταφέρω την απογοήτευση στον κόσμο. Δεν θέλουμε να σταματήσουν να πιστεύουν στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανεξαρτήτως αντίπαλου. Οι στόχοι είναι εκεί και θα τους κυνηγήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ