aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίσσας: Αυτό που δεν θα μάθει ποτέ κανείς!

Κίσσας: Αυτό που δεν θα μάθει ποτέ κανείς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αν και χρειάστηκε να περάσει το 80λεπτο για να δείξει τα αντανακλαστικά του, ο Τάσος Κίσσας κράτησε το μηδέν παθητικό για τη Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην ΑΕΚ και συνέβαλε στην προχθεσινή νίκη (1-0).

Στο 82’ είπε εντυπωσιακό «όχι» στο σουτ του Ιβάν Τρισκόφσκι και στο 90’+4 μπλόκαρε την μπάλα μετά από γυριστό σουτ του Τζόζεφ Κίβενι. Είχε ασφαλώς και τη βοήθεια της τύχης, όταν το δοκάρι στάθηκε σύμμαχός του στο 88’ μετά από σουτ του Έκτορ Χέφελ.

Όπως και να έχει, ο Κύπριος κίπερ συμπλήρωσε έξι συνεχόμενα ματς βασικός σε παιχνίδια πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας την επίδοσή του, που δημιούργησε την περίοδο 2009-10 όταν αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κίσσας λοιπόν δείχνει στα 32 του χρόνια, ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του μπορεί να πάψει να θεωρείται δεύτερη λύση, καθώς εμπνέει ασφάλεια στις έως σήμερα εμφανίσεις του. Αυτό που δεν θα μάθει ποτέ κανείς είναι τι εξέλιξη θα είχε ως τερματοφύλακας, αν αποφάσιζε να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα που θα τον εμπιστευόταν για πρώτη επιλογή, όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία. Κάτι που ήταν δύσκολο να συμβεί σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ