aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίρζης: «Κρατάμε ψηλά τη σημαία της Κύπρου, στο μυαλό μας ο ΑΠΟΕΛ»

Κίρζης: «Κρατάμε ψηλά τη σημαία της Κύπρου, στο μυαλό μας ο ΑΠΟΕΛ»

Το τεράστιο επίτευγμα που πέτυχε ο Απόλλωνας το βράδυ της Πέμπτης με τη νίκη 2-0 επί της Λάτσιο, η οποία ήταν η πρώτη επιτυχία κυπριακής ομάδας επί ιταλικής, στάθηκε ο πρόεδρος των γαλάζιων, Νίκος Κίρζης μιλώντας στην κάμερα της Cytavision στο τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήρθε λίγο καθυστερημένα η πρώτη νίκη. Αδικούνται τα παιδιά και ο προπονητής, αλλά κάλλιο αργά ποτέ ποτέ. Πετύχαμε μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ ειδικά όταν είναι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Πόσο μάλλον όταν πετύχαμε κάτι που δεν πέτυχε καμία άλλη κυπριακή ομάδα και καταφέραμε να γίνουμε η πρώτη που νικά ιταλική. Ο Απόλλωνας κρατά ψηλά τη σημαία του κυπριακού ποδοσφαίρου και κάθε χρόνο μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο.

Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ. Αν δείτε ότι η Μαρσέιγ που ήταν φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ πέρσι είναι κάτω από εμάς στη βαθμολογία. Είναι κρίμα που δεν έχουμε περισσότερους βαθμούς, εύχομαι να πάρουμε και στη Γαλλία κάτι, όμως όσα αποκομίσαμε μέχρι σήμερα είναι ήδη αρκετά».

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Όλοι με το σφύριγμα της λήξης είχαμε στο μυαλό στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να έρθουμε εδώ πάλι στο ΓΣΠ για να κερδίσουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση και όχι μόνο τη Δευτέρα, αλλά να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι το αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ